ArboVitale heet voortaan Zorg van de Zaak

Wij geloven dat mensen gelukkiger zijn als ze kunnen deelnemen in werk en maatschappij. Met dat gedachtegoed streven we ernaar mensen gezond en inzetbaar te houden en mensen zo optimaal mogelijk te laten functioneren.

 

 

 
ArboVitale ook voor het MKB

Als kleine organisatie heeft u genoeg om handen. Wij hebben professionals gespecialiseerd in verzuimbegeleiding in het MKB. Wij nemen u veel uit handen.

 • Wij kennen uw verzuimproblemen.
 • Verzuim is al ingewikkeld genoeg, dan kunt u beter met uw bedrijf bezig zijn.
 • Wij hebben een groot netwerk met een landelijke dekking.
Vraag direct een offerte aan
Bewezen aanpak
 
Werk en schuld

Financiële problemen kunnen een enorme impact hebben op het functioneren van mensen. Het is allereerst goed te onderkennen dat schuldenproblematiek vaak draait om meer dan geld alleen. Meestal zijn mensen met financiële problemen ook de grip op hun leven kwijt en belanden in een negatieve spiraal. Onze professionals helpen bij het onderkennen én begeleiden van de problematiek.

Klik hier voor meer informatie
  
Werk en verslaving

Ongeveer 10% van de beroepsbevolking kampt met verslavingsproblemen. Meestal blijven zij in het begin gewoon aan het werk. Het is voor werkgevers lastig deze problemen te signaleren. Onze professionals helpen bij het onderkennen én begeleiden van de problematiek.

Klik hier voor meer informatie
Bewezen aanpak 
 
3 redenen om te kiezen voor onze nieuwe bewezen aanpak

Hoe krijgt u uw medewerkers sneller aan het werk? Wij helpen u hier graag bij met onze activerende aanpak met als resultaat:

1. Deelherstel tijdens de eerste 14 dagen 50% hoger
2. Gemiddelde verzuimduur 2 dagen korter
3. Maximale reductie van uw verzuimkosten
 
Onze bewezen aanpak
Bewezen aanpak
 
 
  ArboVitale voor het MKB

  Wij hebben professionals gespecialiseerd in verzuimbegeleiding in het MKB. Wij kennen uw verzuimproblemen, nemen u veel uit handen en hebben een groot netwerk met landelijke dekking.

  verzuimpakketten
  Een arbodienst in heel Nederland
  ArboVitale locaties

  Vind eenvoudig uw dichtstbijzijnde locatie.

  Klik hier voor een overzicht van onze vestigingen